Måske er håbet større end virkeligheden

Måske_er_håbet_større

Måske er håbet større end virkeligheden handler om en mand, der står ved en skillevej i sit liv. Niels, en 60 årig succesfuld universitetsprofessor, bestemmer sig pludselig for at sige sit job op og forlade sin kone. Niels vender tilbage til den by, hvor han er vokset op og flytter ind i sine afdøde forældres hus, som han begynder at sætte i stand. Her genoplever han sin ungdom fra starten af 70’erne og det nære venskab med Rune, som forsvandt under dramatiske omstændigheder.

Hvad var det egentlig, der skete dengang, og hvorfor var han nødt til at forlade sin kone og sit prestigefyldte job?

Langsomt begynder Niels at opnå en større forståelse for, hvorfor hans liv formede sig, som det gjorde. Måske er der noget vigtigt, han har glemt.

Bogen kan læses som et psykologisk portræt af en mand, som i sen alder opdager, at hans liv måske skulle have formet sig anderledes.

Romanen giver et humoristisk indblik i den moderne universitetsverden, og beskriver samtidig en mindre fynsk bys udvikling fra 70’erne op til i dag.

Finn Wiedemann er lektor ved Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet, klummeskribent ved Fyens Stiftstidende, en flittig kronikleverandør til den danske dagspresse og medarrangør af Odense Lyrikfestival.

Måske er håbet større end virkeligheden er hans tredje roman. Yderligere pressemateriale kan hentes på finnwiedemann.dk. Forfatteren kan kontaktes på 2480 0728.