Ny finurlig digtsamling “Der var engang en gang”

der-var-engang-en-gang

Den 1/12 udgiver vi Søren Skogstad Nielsens nye digtsamling “Der var engang en gang”.

Søren Skogstad Nielsen er cand. polyt. Han har tidligere skrevet et par innovative fagbøger. ‘Objektorienteret analyse og design’ ISBN: 9788741862248 og ‘Inspektion i Praksis’ ISBN:8775116960, 9788775116966.

Skønlitterært debuterede han med en novelle i Politikkens weekend tillæg, 1989-04-30. Med titlen: Den dag assurandør Enrico Ernst bed en betjent’. En underfundig lille sag.

I 2014 udgav han digtsamlingen: ’Billeder fra Bagerste række’ på forfatterforlaget Attika.  https://www.facebook.com/billederfrabagersteraekke/?ref=bookmarks.

Udover det lyriske arbejder Søren Skogstad Nielsen på at færdiggøre et stort romanprojekt med arbejdstitlen ”Bladenes passagerer”. En kollektivroman der fanger et sted i vor civilisations udvikling – tiden omkring 1900. Som det i vore dage er vigtigt at forholde sig til.

Forfatteren har også udviklet noget så usædvanligt som en top professionel, og gratis, dansk platform for store  ‘Interactive fiction’  projekter se: http://picturesinyourhead.vpweb.dk/.

En anden af forfatterens aktiviteter er et projekt med titlen: ‘The creative Poetry Hacker’. Et tekstsynteseprogram som ud fra en tekstanalyse af et værk kan producere ‘lookalike’ tekster underlagt bindinger f.eks. på Haiku form, faste enderim, bogstavrim etc.

Forfatteren går på Vesterbro forfatterskole.

Forfatteren er engageret i samfundet og menneskelivet

http://basisindkomst.dk/bestyrelse/

http://www.e-forskning.dk/harmoniisindet/hvem-er-vi/index.html

http://www.linkedin.com/profile/view?id=3076675&trk=nav_responsive_tab_profile